tisdag 6 augusti 2013

Last day...

Tisdag och sista dagen på semestern.. Nästan fem veckor av ledighet går mot sitt slut och den har varit fantastisk! Så fin och så bra att den blir svår att summera, men här kommer ett försök..
Bättre än en tripp till Stockholm med min älskade mamma kan inte semestern börja!
Då kom också solen och den tror jag har har visat sig från sin bästa sida nästan hela tiden under vår semester.
Sommaren har innehållit massor med bad, fiske, grillkvällar och sena nätter med vänner och en resa till Österlen med mina killar, bästa vännen C och hennes familj.
Efter en otroligt skön vecka i Skåne så for vi sju vidare till Köpenhamn, en av mina favoritstäder! Här skulle jag kunna bo, lätt... Vi lekte riktiga turister och åkte guidad tur med Paddan, åt smörrebröd och drack snaps i Nyhamn, gick på Ströget och shoppade massor med fint. C och jag alltså! Killarna åt då glass, gick på museum och på hotellet läste pojkarna Kalle Anka pockets pärm efter pärm medan papporna drack öl på hotellets innergård, så de hade det bra de också!:)
Vi var till Tivoli, åkte karusell, åt och hade det rätt och slätt gott!

Vi tillbringade tre dagar i  Köpenhamn och fortsatte sedan till Helsingör, sov en natt på trevligt vandrarhem, barnen och pappa A badade i havet som låg vägg i vägg med vandrarhemmet (vi andra tittade på..), avslutade kvällen med solnedgång och ett glas rött. Mysigt..
Innan vi åkte hemåt igen så gjorde vi ett besök på Louisiana. Ett av mina favoritmuseum!

På svensk mark tog vi avsked vi och familjen N, kändes lite sorgligt och en tår visade sig nästan i ögonvrån på mig..Töntigt jag vet för jag visste ju att vi skulle ses om ett par dagar igen men det var en sådan fantastiskt rolig resa och allt var bara så toppen! Ett härligt minne att plocka fram i mörkaste november..
Semestern var ju faktiskt inte slut efter vår resa.. Resten av tiden har vi varit på hemmaplan och gjort dagsutflykter. Vi har fortsatt med en massa bad, hälsat på min bonusdotter Elin i Kristinehamn, ätit ute ett flertal gånger och njutit av att slippa plock och disk! Vi har myst med min familj, firat min svägerska med fika i Klockhammar, hälsat på goda vänner i deras sommarstuga, njutit av god mat och härliga samtal.. Ja jag kan nog fortsätta hur länge som helst, men här sätter jag punkt, inte för att sommaren är slut utan bara för att min sommarsemester är över, men jag tror på augusti och att sommaren fortfarande har mycket att leverera.
Redan i kväll åker vi hem till vännerna Zimmermanns och grillar lite. Känns som en mycket bra avslutning på min semester!
Imorgon jobbet, då kommer jag.. Får se om jag minns lösenord till datorn och pinkod till mobilen, just nu är allt raderat i mitt minne, jag har varit ledig!:)

Inga kommentarer: